KOTECH LLC

KOTECH u themelua në vitin 2010 një ndër të vetmet kompani të shitjes me
(certified sales) me brendet botërore si ( MikroTik, Ubiquiti, Tp-Link, Netis,Wi-Tek, Hikvision, Huawei, ZTE )
me cilësi të veqantë për klient dhe besushmëri te plotë.

Kompania ofron një ofertë gjithëpërfshirëse dhe të plotë në fushat e
Kabllo e strukturuar ndërtimi
Fibra optike & FTTx
Radio pa tel dhe e drejtuar
Komponentët aktivë të rrjetit
Sisteme te Sigurisë IP Cam & CCTV

Vizioni yne
Objektivi i korporatës është të ofrojë klientëve të saj cilësinë më të mirë të mundshme në një raport të përballueshëm çmimi – performancë. Zhvillimi i vazhdueshëm i produktit dhe zgjerimi i ofertës janë pra po aq të rëndësishme sa njohja teknike e shkëlqyer e punonjësve të saj. Kjo bën të mundur gjetjen e një zgjidhje optimale dhe produktet e duhura për kërkesat individuale të klientit.

Sot, Kotech është një kompani e suksesshme me një seli moderne, përfshirë qendrën e logjistikës. Atje, më shumë se 10 punonjës të kualifikuar u shërbejnë klientëve  aktualisht.